voimavaranavanhemmuus kurssit

Vanhemmuuden Voima-kurssi

voimavaranavanhemmuus kurssit

Miltä tuntuisi, jos voisit olla juuri sellainen vanhempi, kuin olet aina halunnut olla lapsellesi?

Entä miltä luulet vanhemmuuden tuntuvan, jos voisit uskoa itsestäsi, että riität juuri tuollaisena, epätäydellisenä ja joskus virheitä tekevänä, kuitenkin parhaana mahdollisena vanhempana juuri sinun lapsellesi?

Entä minkälaista uskoisit arkesi olevan, kun voisit löytää ilon ja naurun jokapäiväiseen elämäänne?

Kukaan meistä ei ole täydellinen ja silti usein olemme itsellemme se kaikista ankarin ja kriittisin arvostelija. Vanhemmuudessa panokset ovat kovemmat kuin missään ja haluaisimme toimia oikein, koska kyseessä on kuitenkin lastemme hyvinvointi.

Me olemme silti vain ihmisiä ja usein päädymme käyttämään vanhemmuudessamme keinoja, jotka saavat meidät tuntemaan syvää häpeää ja jopa uskomaan, että olemme epäonnistuneet vanhempana.

Sinä et ole yksin.

Vanhemmuus on taito siinä missä mikä tahansa muukin ja siinä voi tulla paremmaksi.

Vanhemmuuden voima-kurssin sisältöä on kehitetty yli 10 vuoden ajan ja tuhannet vanhemmat ympäri maailmaa ovat saaneet apua siitä erilaisiin vanhemmuuden haasteisiin. Nyt sisältö on käännetty ensimmäistä kertaa suomeksi ja saatavilla kokonaan verkko-opetuksena.

Kurssi on täysin vanhempikeskeinen ja sinä opit kaikki uudet taidot ensin. Kurssilla opetetut strategiat ja työkalut perustuvat viimeisimpään neuro- ja kiintymyssuhdetieteeseen, väkivallattomaan vuorovaikutukseen, tunneälyn kehittämiseen ja aivojen muokkautuvuuteen eli neuroplastisuuteen. Kurssin voi käydä itsenäisesti omaan tahtiin, ryhmämuotoisena tai yksilöohjauksessa.

Kurssiin sisältyy viikoittaiset kirjalliset tehtävät sekä äänite joihin kannattaa varata aikaa yhteensä noin 2 tuntia viikossa. Lisäksi kurssiin kuuluu bonusmateriaalina erilaisia videoita. Kurssilla on 4 viikon rahat takaisin –tyytyväisyystakuu. Kurssin käytyäsi sinulla on elinikäinen pääsy kurssimateriaaleihin.

 

Viikko 1: Tervetuloa + orientaatio

Viikko 2: Tavoitteidesi asettaminen tietoisena vanhempana

Viikko 3: Tietoisen vanhemmuuden 10 peruspilaria

Viikko 4: Kiintymyssuhteen merkitys ja sen ymmärtäminen

Viikko 5: Neurotiede tietoisessa vanhemmuudessa

Viikko 6: Mielitaju ja aivotiede vanhemmuuden apuna

Viikko 7: Tunneäly ja sen kehittäminen

Viikko 8: Rakentava vuorovaikutus

Viikko 9: Perheen arvot ja rajojen asettaminen

Viikko 10: Vihan ilmaiseminen ja terve aggressio

Viikko 11: Leikki ja tarinankerronta, mitä sillä voi saavuttaa?

Viikko 12: Sinun oma muutoksesi

Varaa ilmainen 30 min konsultaatiopuhelu tästä